Start als zelfstandige

Als zelfstandig ondernemer kun je je werktijden zelf indelen. Dat kan ervoor zorgen dat je tot meer in staat bent dan je denkt! Daarom kan het starten van een eigen onderneming een goede beslissing voor jou zijn.

Wij begeleiden je in de opstartperiode en de eerste 6 maanden van je carrière als zelfstandig ondernemer. De daarop volgende jaren verzorgen we jouw boekhouding en staan wij klaar om je op keuzemomenten te ondersteunen. Je kunt ook gebruik maken van onze inzet bij het opbouwen van je netwerk.

Uiteraard beginnen we bij jouw eigen ideeën en plannen: wat wil je gaan doen, is daar markt voor, waarom gaat dit lukken, wat heb je nog nodig?
Daarna helpen we je bij het maken van je businessplan. Een businessplan is belangrijk omdat het je inzicht geeft in wat je gaat doen en welke stappen je moet zetten. Je hebt het nodig als je geld wilt lenen of andere verplichtingen wilt aangaan. We kunnen je helpen bij het opstellen en onderbouwen van het financiële gedeelte van dit plan.

Naast het feit dat alle leden van ons team ook zelfstandig ondernemers zijn, beschikken we over een financieel adviseur, een organisatieadviseur en een boekhouder. Ook hebben we een verzekeringsdeskundige in ons netwerk die je kan adviseren over verzekeringen en pensioenen.


Wanneer het plan op alle punten klopt, wordt het tijd om het in praktijk te brengen. Zekerheid heb je nooit bij het starten van een zaak. Het is, na een goede voorbereiding, "gewoon" durven en doen!

Vanuit het UWV krijg je de mogelijkheid om je onderneming te starten met behoud van WW- of arbeidsongeschiktheidsuitkering. Wij kennen de wegen en wijzen je graag de weg.

Copyright © Grip Services - Alle rechten voorbehouden | Website en webhosting door Dayman Media
Algemene voorwaarden van Grip Services zijn hier te downloaden.