Tijdelijk aan de slag

Voor sommige kandidaten is het werken bij een ‘GRIP’ onderneming een mooie eerste stap. Dit houdt in dat je tijdelijk voor één van de eigen bedrijven van de Grip op Werk partners zou werken. Ondertussen zoeken we samen verder naar een geschikte ‘echte’ baan of stageplaats. Voordeel van dit tijdelijke werk is dat je zelf een inkomen hebt, het op je CV kunt vermelden en vooral dat je weer in een werkritme komt!

GRIP services verleent (financieel) administratieve diensten bij bedrijven in Utrecht en omgeving. We stellen met enthousiasme en trots vast dat er dermate veel werk is, dat we ruimte hebben voor een aantal gemotiveerde kandidaten!
Wanneer je een administratieve achtergrond hebt, gemotiveerd bent om te werken, het leuk vindt om in wisselende omgevingen te werken en deel wilt uitmaken van een divers, dynamisch team dan kun je deelnemen aan dit traject. Wij hebben ruimte voor kandidaten met kennis en ervaring op het gebied van boekhouding, debiteuren- en/of crediteurenadministratie, algemene administratie en secretariële ondersteuning. Voor meer informatie over GRIP services kan je terecht op de website www.gripservices.nl

Qualitijd B.V. creeërt, innoveert en ontwikkelt bedrijfsconcepten. Sommige concepten blijven wanneer ze zijn ontwikkeld, in eigen beheer van Qualitijd B.V. Qualitijd B.V. is een social enterprise wat inhoudt dat zij sociaal ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. De werkgelegenheid welke binnen de B.V. wordt gecreërd, wordt aangewend om reintegratiekandidaten een kans te bieden aansluiting te vinden bij de arbeidsmarkt. Daarnaast werkt Qualitijd B.V. aan de ontwikkeling van op maat gesneden reintegratiebanen. Voor meer informatie over de verschillende bedrijfsactiviteiten van Qualitijd kan je terecht op de website, kijk eens of de werkzaamheden bij jou passen. Voor Qualitijd zijn we op zoek naar kandidaten met de meest uiteenlopende achtergronden en talenten, variërend van bv. grafische vormgeving tot logistieke medewerking voor webshops. Voor meer info > www.qualitijd.eu.

Copyright © Grip Services - Alle rechten voorbehouden | Website en webhosting door Dayman Media
Algemene voorwaarden van Grip Services zijn hier te downloaden.