Werknemers

Wil je graag begeleiding bij een nieuwe start in het arbeidsproces? Dan ben je bij GRIP op Werk aan het juiste adres. Dus óók als je denkt dat weer gaan werken moeilijk haalbaar is; kom eens bij ons langs en bespreek en ontdek je mogelijkheden! Op onze site ikwilweerwerken.eu hebben we zoveel mogelijk informatie voor de werknemer uit een gezet.

Wij richten ons op mensen zonder baan die heel graag aan de slag willen. Of je nou 6 jaar zonder baan zit door ziekte, of een half jaar geleden je baan bent kwijtgeraakt, als je gemotiveerd bent om te werken, dan gaan wij met jou aan de slag.

We beginnen met een verkennend gesprek. Daarin ligt de nadruk op wie je bent, wat je wilt, wat je mogelijkheden zijn en wat GRIP op Werk voor jou kan betekenen. Tijdens dit gesprek toetsen wij of je daadwerkelijk gemotiveerd bent om te werken.
Als we na dit gesprek besluiten met elkaar in zee te gaan, volgen 3 coaching gesprekken. Doel van deze gesprekken is dat jij zelf helder kunt benoemen waar je energie van krijgt, waar je steun vindt in mindere tijden, hoe goede werkomstandigheden er voor jou uitzien en wat voor soort werk je zoekt (misschien wel iets heel anders dan je dacht toen je binnenkwam).

Daarna kun je kiezen uit de volgende trajecten:
A:   op zoek naar een stage als aanloop naar een baan
B:   op zoek naar een baan
C:   tijdelijk aan de slag bij een van de ‘GRIP’ bedrijven
D:   ondersteuning bij de start als zelfstandig ondernemer

We werken op basis van ‘no cure no pay’, dus als er geen match komt, volgt er ook geen rekening. Vinden we wel een match of ga je van start met je eigen onderneming, dan betaal je GRIP op werk een klein bedrag (zie ‘tarieven’).

Copyright © Grip Services - Alle rechten voorbehouden | Website en webhosting door Dayman Media
Algemene voorwaarden van Grip Services zijn hier te downloaden.