Preventie ziekteverzuim

Voor u als werkgever is het van het grootste belang over vitale en energieke werknemers te beschikken. Op deze manier behaalt uw bedrijf een maximale productiviteit en een laag ziekteverzuim. Ziekte is niet altijd te voorkomen. Toch zijn er in veel gevallen vroegtijdige signalen over het afnemende welzijn van uw werknemer. Het is raadzaam hier als werkgever pro actief mee om te gaan door vroegtijdig hulp aan te bieden.

Grip op Werk biedt ondersteuning op de volgende gebieden:

 - Psychologie - coaching  Individueel en workshops in groepsverband
-  Stress management  Psycholoog of bedrijfsarts
-  Conflictbeheersing  Mediation bank
-  Psychologie - coaching  Individueel en workshops in groepsverband
-  Gezond eten & bewegen  

 Individuele begeleiding gewichtsconsulent,
 psycholoog en/of andere beschikbare middelen binnen FitFits

-  Gezond eten & bewegen    Groepsverband workshops rond diverse gezondheidsthema’s

Deze vormen van begeleiding berusten op externe hulp. U kunt als werkgever ook op directe wijze (intern) preventieve maatregelen treffen in het kader van het ziekteverzuim, door binnen uw bedrijf de omstandigheden te optimaliseren. Voor een aantal werknemers is het ziekteverzuim werk gerelateerd. Wanneer u als werkgever aandacht schenkt aan werkdruk, werksfeer en werkomstandigheden, vormt uw bedrijf een prettige werkplek. Dat ziet u terug in de motivatie van uw werknemers en uiteindelijk ook in uw ziekteverzuim.

Grip op Werk biedt ondersteuning in bovengenoemde zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan workshops teambuilding en communicatie, begeleiding bij re-organisatie processen en inspectie van werkplekken. Neemt u vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.

Copyright © Grip Services - Alle rechten voorbehouden | Website en webhosting door Dayman Media
Algemene voorwaarden van Grip Services zijn hier te downloaden.