Over ons

Grip op Werk is een uniek samenwerkingsverband tussen zelfstandige professionals met ieder hun eigen vakgebied: een loopbaancoach, arbeidsdeskundige, (salaris)administrateur, procesregisseur, psycholoog, bedrijfsarts, ergotherapeut en een verzekeringsadviseur zijn aan dit initiatief verbonden en vormen samen een compleet team.
Door die diversiteit aan vaardigheden, scholing en werkervaring kunnen wij een totaal pakket aanbieden, een unieke en innovatieve dienst waar wij in geloven en wat inmiddels ook een bewezen concept is.
Een aantal van ons heeft zelf ervaren hoe het is om arbeidsongeschikt te zijn en om vanuit die situatie weer aan het werk te gaan. Hierdoor begrijpen wij hoe moeilijk het kan zijn om ‘op te krabbelen’ én wij begrijpen hoe moeilijk het voor een werkgever kan zijn om te durven vertrouwen op mensen met een beperking.

Grip op Werk heeft geen wachttijd. Iedereen die zich meldt kan snel terecht, we gaan direct aan de slag. We bieden intensief contact en een persoonlijke benadering.

Even voorstellen:

Een gedeelte van de winst uit deze onderneming wordt aangewend om nieuwe maatschappelijke initiatieven op te zetten.

Grip op Werk helpt een arbeidsongeschikte kandidaat obstakels te overwinnen die de weg naar werk blokkeren. 


Grip op Werk ontzorgt werkgevers en werknemers bij praktische en mentale aspecten op weg naar re-integratie en bij preventie ziekteverzuim. 

Copyright © Grip Services - Alle rechten voorbehouden | Website en webhosting door Dayman Media
Algemene voorwaarden van Grip Services zijn hier te downloaden.