Tarieven

De hieronder genoemde bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor ondernemers.

Werknemers 

Traject A tot en met C, begeleiding naar werk
Zoals gezegd onder ‘werknemer’: wij werken op basis van ‘no cure no pay’, dus als er geen match komt, krijg jij ook geen rekening.
Ons werk wordt hoofdzakelijk gefinancierd door de werkgever en/of door het UWV. Van jou vragen we een beperkte bijdrage. Vanaf het moment dat je gaat verdienen, betaal je zes maanden € 50,- per maand. In totaal dus € 300,-. Dit is de vergoeding voor de intensieve begeleiding die je krijgt.

Uiteraard kun je bij ons ook je IRO inzetten. Je betaalt dan de kosten voor de werknemer (6 x € 50,-) en het UWV haar gedeelte vanuit de subsidie welke voor een reintegratietraject wordt verstrekt.

Traject D, start als zelfstandige
Wanneer je kiest voor ondersteuning bij de start als zelfstandig ondernemer, dan brengen wij het volgende in rekening: de eigen bijdrage van € 300,-, begeleiding tijdens ontwikkeltraject businessplan € 500,- en een aanbetaling van € 100,- op de winstdelingsvoorwaarden. Tijdens de eerste drie jaar draag je 10% van je brutowinst af aan GRIP op werk. 

Traject E, bouwen aan je netwerk
Voor traject E betaal je GRIP op werk, na een match, eenmalige bemiddelingskosten van € 175,- (of 5% van de opbrengst van de opdracht tot maximaal € 175,-)

 

Werkgevers

Voor een compleet re-integratietraject betaalt u € 4000,-. Hiervoor krijgt u een totaal pakket en daarmee een duurzaam inzetbare medewerker. Deze kosten verdient u ruimschoots terug door de korting op sociale lasten en de no-risk polis.

Overige producten brengen wij apart in rekening:

  • Conflictbemiddeling
  • Begeleiding betrokkenheid medewerkers en training structuur
  • Begeleiding gewicht en gezondheid
  • Coaching ter preventie van burn-out

Wanneer u verschillende producten of diensten bij ons afneemt, dan komt u in aanmerking voor onze vaste klantkorting.

 

Copyright © Grip Services - Alle rechten voorbehouden | Website en webhosting door Dayman Media
Algemene voorwaarden van Grip Services zijn hier te downloaden.